STOELVERHUUR

KAPPERSSTOEL HUREN

Wil je graag zelfstandig werken als kapper/kapster, maar is een kapsalon kopen of huren een te grote stap, dan is een kappersstoel huren bij Hairstudio Estelle te Bussum een goede optie. We bieden je een kappersstoel en een werkplaats aan in hartje Bussum. De kapsalon is goed te bereiken met openbaar vervoer, auto en fiets. Je gebruikt je eigen kappersbenodigdheden en je neemt uiteraard je eigen klantenkring mee. Wij bieden je de mogelijkheid om in een professionele salon als zelfstandig ondernemer je vak uit te oefenen tegen een vast huur tarief. .

WAT WIJ BIEDEN

Professionele werkomgeving in een gerenommeerde salon. Een kappersstoel/werkplek, gebruik van wasbak van keuken + koffie en thee, professionele collega’s

WAT WIJ VERWACHTEN

Diploma van een kappersopleiding, inschrijving bij de Kamer van Koophandel als ZZP’er. Zoals eerder aangegeven een eigen klantenbestand, initiatiatief rijk, flexibel en zelfstandig kunnen werken, je eigen gereedschap.

Hairstudio Estelle is een sfeervolle salon in Bussum, waar persoonlijke aandacht en kwaliteit erg belangrijk is. We verhuren kappersstoelen voor freelance kappers, klantvriendelijkheid en goede service staan hoog in onze vaandel.

INBEGREPEN IN DE HUUR

• Gratis Wifi
• Gebruik wasbak
• Drankjes voor de klanten
• Kappersstoel
• Gebruik van de producten (Alfaparf)

AANVULLENDE VERHUURVOORWAARDEN

Bij interesse graag contact opnemen met:
Stella
Locatie
Vlietlaan 36 Bussum
0356975727