Welkom bij Hairstudio Estelle!

Hairstudio Estelle zijn een sfeervolle salons waar luxe, gezelligheid en vakmanschap centraal staan, de salons bevinden zich in Bussum en Lelystad. Er is niets zo persoonlijk als een kapper. Je kan bij ons terecht voor advies op maat. Bij ons is elke behandeling een heerlijk moment voor jezelf.


Na een bezoek aan Hairstudio Estelle kan je weer stralend voor de dag komen. Wij staan voor je klaar met een enthousiast team van medewerksters die er alles aan doen om het jou naar de zin te maken.

Alfaparf

MODE en SCHOONHEID beginnen bij het WELZIJN van het HAAR. De gezondheid van het haar is de noodzakelijke voorwaarde. Om ieder stilistisch idee voor kapsel en kleur tot zijn recht te laten komen, en om de schoonheid van iedere vrouw te benadrukken.


35

Jaar ervaring

Great Hair

Uw oplossing naar een nieuwe look! Bent u op zoek naar een haarverlenging, meer volume in uw haar, highlights of een combinatie hiervan met losse hairextensions of een hairweft, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk met bekende merken zoals Great Hairextensions, Di Biase, Balmain, Socap, Royalty Hair en Indian Gold maar ook met onbekende merken. Al het haar waar ik mee werk is 100% echt haar. Doordat ik onafhankelijk ben en met meerdere topmerken werk kan ik u altijd een eerlijk advies geven. Ook heb ik voor bijna iedere prijscategorie wel een gepaste oplossing, ook voor de kleine portemonnee! Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het kappersvak en zijn gecertificeerd hairextensionsspecialistes. Wij kunnen u dan ook het haar van uw dromen bezorgen! Dus maak snel een afspraak bij Hairstudio Estelle.


100%


echt kwaliteit extentions
2

Locaties