BALAYAGE

Wat is Balayage?.

De kleurspecialisten van Haistudio Estelle zijn gespecialiseerd in Balayage. Je ziet Balayage steeds meer en het is een perfecte vervanger de folie highlights. De balayage techniek geeft een natuurlijker effect en zorgt ervoor dat een uitgroei minder snel opvalt. Waar Ombré het enige tijd geleden nog helemaal was, en dat niet alleen onder de nationale en internationale celebraties, maar ook voor alle de modebewuste vrouwen zoals jij, is het nu de beurt aan Balayage!

Op enige wijze lijkt Balayage wel wat Ombré weg te hebben maar waar het zich er vooral van in onderscheidt is het volgende, Balayage is meer veelzijdiger van kleur. Daarnaast is het rondom het gelaat ook nog beduidend lichter dan een Ombré Het laten zetten van een Balayage-kleuring vereist wel de nodige kennis van zaken en training en techniek van de haarstylist/ kleurexpert die dit voor je doet. Bij Hairstudio Estelle kun je deze unieke kleurbehandeling met alle vertrouwen tegemoet zien.Neem contact op

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen?
Neem contact met ons op.
T: 035-6975727
E: info@hairstudioestelle.nl

Neem contact op

Balayage

Wel is het belangrijk dat je voldoende tijd neemt voor deze behandeling omdat er nogal wat bij komt kijken. Daarom is het noodzakelijk dat je bij de reservering voor deze behandeling duidelijk aangeeft bij HE dat het om een Balayage-behandeling gaat. Op deze manier kan Hairstudio Estelle een mooi resultaat bereiken en de gezondheid van je haar waarborgen.

Het laten zetten van een Balayage-kleuring vereist wel de nodige kennis van zaken en training en techniek van de haarstylist/ kleurexpert die dit voor je doet. Bij Hairstudio Estelle kun je deze unieke kleurbehandeling met alle vertrouwen tegemoet zien. Wel is het belangrijk dat je voldoende tijd neemt voor deze behandeling omdat er nogal wat bij komt kijken. Daarom is het noodzakelijk dat je bij de reservering voor deze behandeling duidelijk aangeeft bij HE dat het om een Balayage-behandeling gaat. Op deze manier kan Hairstudio Estelle een mooi resultaat bereiken en de gezondheid van je haar waarborgen.